Foci

A nyáron még Messiért volt oda a Real norvég tinije

Martin Ødegaard (martin odegaard, )
Martin Ødegaard (martin odegaard, )

A Real Madrid frissen megszerzett szupertehetsége, Martin Ödegaard a világbajnokság alatt még Messi önéletrajzi könyvét bújta, ám azóta eltűntek ezek a posztok.

Szinte egész Európa vitte volna a Strömsgodset szupertehetségét, Martin Ödegaardot, ám végül a Real Madrid lett a befutó. A 16 éves norvég válogatott játékos nyáron még a rivális Barcelona támadójáért, Lionel Messiért volt oda, ám úgy látszik, hogy ez a rajongás azóta alábbhagyott.

 Fotó: 101greatgoals.com

A világbajnokság alatt többször is tweetelt a norvég csodatini, többek között arról, hogy éppen Lionel Messi életrajzi könyvét bújja. Azóta ezek a bejegyzések eltűntek a futballista oldaláról.

Ödegaard egy újságíró kérdésére megnevezte a világ legjobbját, illetve példaképét is. A válasz némi meglepetésre nem az argentin támadó volt, hanem jelenlegi csapattársa, Cristiano Ronaldo. Nincs mit tenni, sok idő eltelt nyár óta.

Egy álmom vált valóra azzal, hogy ideigazolhattam. Hatalmas megtiszteltetés, hogy csatlakozhattam a világ legnagyobb klubjához. Nem érzek nyomást, ugyanakkor természetesen teljesen más itt focizni, mint a Strömsgodsetben. Megpróbálom élvezni az álmomat, amennyire csak lehet” – nyilatkozta a norvég támadó a Real Madrid TV-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik