Foci

Messi azt is berúgja, amit kihagy

Oblak vs messi (oblak, messi, messi, )
Oblak vs messi (oblak, messi, messi, )

Szerda este a Barcelona az argentin támadó büntetőjével győzte le a nagy rivális Athlético Madridot a spanyol Király-kupában. Jó játékosnak szerencséje van.

Tíz napon belül másodszor találkozott egymással az Athlético Madrid és a Barcelona. A bajnokságban simán 3-1-re nyertek a katalánok. Akkor Messi a 87. percben biztosította be a győzelmet, most a 85. -ben szerezte a mérkőzés egyetlen találatát, mégpedig büntetőből.

 
Íme Messi elhibázott első lövése a kapus szemszögéből
Fotó: europress 

A történethez hozzá tartozik, hogy a a büntetőt érő szituációt szabadrúgás előzte meg. Messi a sorfalba vágta a labdát és a kavarodásban Busquets, ahogy szokott, kissé könnyen megadta magát. Mondjuk meg lehetett ítélni a tizenegyest.

Messi állt a labda mögé, lövését Oblak kivédte, de a kipattanót moslyogva a kapuba gurította az argentin.

Spanyol Király-kupa, negyeddöntő, első mérkőzés, eredmények:

Barcelona–Atlético Madrid 1–0 (0–0)
Barcelona, Camp Nou. V:J. González (spanyol)
BARCELONA: Ter Stegen – D. Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Rakitic (Xavi, 77.), Busquets, Iniesta – Messi, L. Suárez, Neymar.Vezetőedző: Luis Enrique
ATLÉTICO MADRID: Oblak – Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira – M. Suárez, Gabi (Jiménez, 88.) – Koke, Griezmann (Raúl Garcia, 66.), Turan – F. Torres (Mandzukic, a szünetben).Vezetőedző: Diego Simeone
G: Messi (85.)

további eredmények:
Villarreal–Getafe 1–0 (Bruno 85.)
Málaga–Athletic Bilbao 0-0 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik