Foci

Bajner Bálint alább száll

bajner bálint (bajner bálint)
bajner bálint (bajner bálint)

A League One-ban, az angol harmadik vonalban érdekelt Notts County kivásárolná a második ligás Ipswich Town csapatának magyar csatárát, Bajner Bálintot.

Az nso.hu értesülései szerint a Notts County labdarúgócsapatának menedzser-asszisztense, Greg Abbott megerősítette, klubja hivatalos ajánlatot tett a második ligás Ipswichnek Bajner Bálint átigazolására. „Nagyon komoly az érdeklődésünk, remélhetőleg még ezen a héten meg tudunk egyezni” – nyilatkozta Abbott a BBC Nottinghamnek.

 
Bajner Bálint keresi a neki megfelelő szintű bajnokságot
Fotó: europress 

Bajnernek a tavaly júliusi edzőmeccseken még jól ment a játék, mert nyilván ennek és termetének köszönhetően győzte meg az Ipswich vezetőit, érdemes őt a Borussia Dortmund 2-ből leigazolni. Aztán az elmúlt négy hónapban öt bajnoki, egy FA-kupa és egy Ligakupa-mérkőzésnél nem jutott számára több, ráadásul ezeken sem lehetett végig a pályán

A Notts érdeklődését a játékos menedzsere a Digi Sport Reggeli Start című műsorában úgy kommentálta, hogy azért nem játszott a csatár sokat az Ipswichnél, mert az túl jó csapatnak bizonyult számára, ezért van realitása az osztályváltásnak.

Bajner karrierje annak ellenére, hogy keveset játszik, és pillanatnyi állás szerint egy szinttel lejjebb adja, megsüvegelendő. Különösen ha tudjuk, az angol harmadik vonal klubjai összességében jelentősen nagyobb költségvetéssel dolgoznak, mint a magyar elsőben, ezért erősebb is annál, 8-15 ezer néző előtt zajlanak a meccsek és a League One feljutásra pályázó csapatai különösebb gond nélkül végeznének az NB1 első három helyének valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik