Foci

Liverpoolba igazolhat a Real csatára

karim benzema (karim benzema)
karim benzema (karim benzema)

Könnyen elképzelhető, hogy elveszíti Karim Benzemát a Real Madrid, miután a francia támadó és Carlo Ancelotti között egyre nagyobb a feszültség. A lehetséges távozót Párizsból pótolnák a blancók.

A nyáron távozhat a Real Madrid labdarúgócsapatától Karim Benzema, miután viszonya igen rosszra fordult a csapat vezetőedzőjével, Carlo Ancelottival.

A támadó nem fut rossz szezont a spanyol gárdában, ám a hírek szerint a Liverpool 40 millió fontos ajánlatára nem mondanának nemet a spanyol fővárosban – írja az Express. Az angol klub legkésőbb nyáron mindenféleképpen csatárt szeretne igazolni, hiszen Mario Balotelli liverpooli pályafutása finoman szólva sem sikerült jóra.

 Hiába fut jó szezont, távozhat Madridból Benzema
Fotó: Europress Fotóügynökség 

A Real Madrid már felkészült Benzema távozására és az Arsenal célkeresztjébe kerülő Edinson Cavanira csapna le. A BL-címvédője 50 millió fontot sem sajnálna az uruguayi támadóra, amivel az Arsenal vélhetően nem tudna versenyezni.

Cavaninak sem lenne ellenére a váltás, ugyanis klubjában Zlatan Ibrahimovic játszik a középcsatár posztján, így a Napolitól igazolt játékos nem az eredeti helyén játszik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik