Foci

A Vidivel edz a 32 milliós csatár

Mirko Ivanovszki személyében macedón válogatott labdarúgó utazott edzőtáborozni a Videotonnal.

A vidi.hu cikke szerint az OTP Bank Ligában listavezető Videoton labdarúgócsapata elindult a dél-spanyolországi edzőtáborba. A székesfehérváriak 23 fős kerettel vágtak neki az útnak, a tervek szerint az edzések mellett két edzőmérkőzést is vív a csapat a következő 13 napban, az egyiket a német másodosztályú 1860 München ellen.

A klubhonlap tájékoztatásából az is kiderül, hogy az együttessel tart a frissen igazolt Rémi Maréval, a fiatal Kocsis Gergő, illetve a CFR Cluj beleegyezésével a csatár Mirko Ivanovszki is.

A macedón válogatott játékosról Romániában azt írják, hogy 100 ezer euróért lehet a Vidié, ami átszámítva mintegy 32 millió forintnak felel meg. A CFR rossz anyagi helyzetbe került, több labdarúgóját is értékesíti, így kerülhet a kolozsvári színekben a szezonban két gólt szerző csatár a Vidihez. A transfermarkt.com 650 ezer euróra lőtte be a játékos árát.

A 23 fős keret

Kapusok: Juan Calatayud, Horváth Tamás, Filip Pajovics

Mezőnyjátékosok: Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Álvaro Brachi, Juhász Roland, Paulo Vinícius, Chakla, Fejes András, Rémi Maréval, Kocsis Gergő, Gyurcsó Ádám, Sándor György, Simon Ádám, Dinko Trebotic, Filipe Oliveira, Arturo Álvarez, Kovács István, Marko Pajac, Feczesin Róbert, Nikolics Nemanja, Mirko Ivanovszki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik