Foci

Magyar játékossal erősített a Loki

Wittrédi Dávid (wittrédi dávid,)
Wittrédi Dávid (wittrédi dávid,)

Wittrédi Dávid személyében, támadó középpályást igazolt a Debrecen együttese. A labdarúgó decemberben bontotta fel szerződését előző kenyéradójánál, a PMFC-nél.

Nem meglepő módon Wittrédi Dávid a Debrecennél folytatja pályafutását. A középpályás a felkészülés kezdete óta a hajdúságiakkal edz, mostantól pedig már hivatalosan is a klub alkalmazásában áll.

A játékos decemberben bontott szerződést a PMFC-vel, most pedig örül, hogy máris sikerült új állomáshelyet találnia magának.

 Fotó: dvsc.hu

Amikor a Péccsel szerződést bontottam, egyből elkezdődtek a tárgyalások a DVSC vezetőivel. Sikerült mindenben megegyeznünk, és örülök, hogy itt folytathatom. Debrecenbe igazolásom nagy váltás számomra, hiszen a feleségemmel és a kislányommal elég távolra költözünk az otthonunktól. Nem lesz egyszerű, hiszen minden oda köt minket, de biztos hamar megszokjuk az új közeget” – nyilatkozta a játékos a dvsc.hu-nak.

Wittrédi a PMFC-ben kezdte pályafutását, majd egy évig a Kozármisleny együttesében futballozott. Ezt követően két évig ismét a pécsi csapatban szerepelt. A labdarúgó tudja, hogy nem lesz könnyű dolga új klubjában, de mindent meg fog tenni, hogy komolyan számoljanak vele.

Valóban nagyon sok jó játékos van a középpályán, de a többi posztról is elmondható ugyanez. Úgy gondolom ugyanakkor, hogy nekem is megvannak a képességeim, és amit az elmúlt időszakban nem sikerült megmutatnom, most meglehet rá a lehetőség. Szeretném bebizonyítani azoknak, akik leírtak engem, hogy nem vagyok rossz játékos, és igenis a csapat hasznára tudok lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik