Foci

Elbaltázott döntés volt Manchesterbe igazolni?

Radamel Falcao (radamel falcao, )
Radamel Falcao (radamel falcao, )

A nyáron egy évre kölcsönbe érkező Radamel Falcao nem igazán lehet boldog az eddigi angliai pályafutásával, mivel 21 forduló alatt csupán tizenkétszer léphetett pályára. 

A 28 éves csatár mindössze három gólt szerzett eddig, ráadásul a a Manchester United szakvezetőjénél, Louis van Gaal-nál a múlt heti bajnokin már a kispadra sem fért oda a támadó. Falcao menedzsere Jorge Mendes sincs kibékülve azzal a bánásmóddal, amit az ügyfelével művelnek és ennek hangot is adott.

„Van egy klasszis játékos, a világ egyik legjobb futballistája, aki minden kétséget kizáróan képes kilencven percet a pályán tölteni, bármikor, bármelyik rivális ellen, de jelen pillanatban nem tudjuk, mit hoz számára a jövő. Az biztos, hogy a következő szezonban is a világ egyik legjobb futballcsapatához tartozik majd, ez lehet a Manchester United, de más klub is” – így pufogott az ügynök.

Ezek után joggal merülhet fel az a kérdés, hogy Falcao esetleg már mostani átigazolási szezonban szedi a sátorfáját az álmok színházából, vagy kitölti az egyéves kölcsönadási szerződését és csak utána keres új állomáshelyet?

Érdeklődőkből biztosan nem lenne hiány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik