Foci

Dzsudzsák túl drága, csak kölcsönbe vinnék

dzsudzsák balázs (dzsudzsák balázs)
dzsudzsák balázs (dzsudzsák balázs)

A Nemzeti Sport megkeresésére egy olasz újságíró elmondta, a Dinamo Moszkva irreálisan magas összeget szeretne kapni Dzsudzsák Balázsért.

A tuttomercatoweb.com szakírója, Luca Bargellini ugyanis azt nyilatkozta, a Lazio egyelőre csak kölcsönvenné a magyar szélsőt, mivel az oroszok szokatlanul nagy pénzt szeretnének Dzsudzsákért.

Mint arról beszámoltunk, a római klub most szeretné megszerezni a középpályást, így tárgyalásokat kezdeményeztek a moszkvaiakkal, ám úgy tűnik, mégsem olyan egyszerű a helyzet.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A tuttomercatoweb-nél nem is tudnak arról, hogy a Lazio szeretné Dzsudzsákot, a fővárosiak ráadásul nem is erre a posztra keresnek labdarúgót.

“Csütörtök délutánig nem értesültünk arról, hogy Dzsudzsák Balázsért ajánlatot tett a Lazio, az érdeklődésről csak szóbeszéd útján hallottunk. Inkább védekező játékosokat keres a csapat, elöl Felipe Anderson, Antonio Candreva, Stefano Mauri mellé már valószínűleg nem akar drága támadó futballistát szerződtetni. A Dinamo Moszkva által kért tízmillió euró a januári átigazolási időszakban szokatlanul nagy pénz lenne, kölcsönadást tartok valószínűnek” mondta a sportnapilanak Bargellini.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik