Foci

220 gólos csatárral erősített a Sunderland

Jermain Defoe (jermaine defoe, )
Jermain Defoe (jermaine defoe, )

Jermain Defoe-val próbálja enyhíteni csatárgondjait a Sunderland labdarúgócsapata. A Premier League-ben szereplő együtteshez három és fél évre kötelezte el magát a játékos.

21 találkozón, mindössze 18 alkalommal volt eredményes a Sunderland az angol bajnokságban, így csatár után kellett néznie az együttesnek. A támadóért egészen Kanadáig mentek, hiszen a Toronto együttesétől csábították haza Jermain Defoe-t.

A támadó több mint 120 gólt ért el az angol első osztályban, összességében pedig 220 alkalommal volt eredményes angol klubokban. A transzfer részeként a Sunderland csatára, Jozy Altidore a Toronto játékosa lesz.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Ez egy remek klub, mindig szerettem itt játszani, hiszen a stadion és a szurkolók is fantasztikusak. Ez egy kiváló hely és már alig várom, hogy pályára léphessek” – nyilatkozta a csatár a klub hivatalos oldalának.

A játékos beilleszkedését az is segítheti, hogy a Sunderland együttesének vezetőedzőjével, Gus Poyettel egy időben egy csapatban játszottak.

Nagyon jól ismerjük egymást” – kezdte nyilatkozatát az angol klub mestere. “Nagyon fiatal volt, amikor együtt játszottunk, én pedig a karrierem végén voltam, tehát a pályán belülről is ismerem őt. Amikor visszatértem a Tottenhamhez remek volt vele dolgozni. Alig várom, hogy ismét együtt végezhessük a munkát és, hogy tagja legyen a csapatomnak.

21 forduló elteltével a Sunderland a 16. helyen áll a Premier Leagueben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik