Foci

Messi és Ronaldo sosem lesznek csapattársak

Carlo Ancelotti szerint "hatalmas dolog lenne", ha egy csapatban futballozna Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, de úgy véli, az ötlet igen nehezen kivitelezhető.

A Real Madrid olasz vezetőedzője szerdai sajtóértekezletén beszélt az ügy bonyolultságáról, hangsúlyozva, hogy immár háromszoros aranylabdás portugál játékosa, illetve az FC Barcelonát erősítő, s a világ legjobb labdarúgóját megillető elismerést korábban négy alkalommal is kiérdemlő argentin támadó esetében sem valószínű a klubváltás, ennél fogva az sem, hogy közös csapatban folytassák pályafutásukat.

 Fotó: Europress fotóügynökség

“Cristiano a Real Madrid zászlóshajója, Messi pedig a Barcelonánál tölt be ugyanilyen vezető szerepet, már csak ezért se nagyon tudom elképzelni, hogy csapattársakká válhatnak, hiszen mindkettőjüknek megvan a maga együttese és a maga története” – fogalmazott Ancelotti. 

Az olasz szakembert azt követően kérdezték e témában, hogy hétfőn, a FIFA-Aranylabda zürichi átadóünnepsége előtt Ronaldo és Messi is azt válaszolta az újságíróknak, hogy szívesen futballozna egy csapatban a másikkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik