Foci

Bizonyítjuk: Messi és Ronaldo nem utálják egymást, sőt!

Cristiano Ronaldo Junior és Messi (cristiano ronaldo junior, messi, )
Cristiano Ronaldo Junior és Messi (cristiano ronaldo junior, messi, )

A FIFA-Aranylabda Gálán bebizonyosodott, hogy a tisztelet egymás iránt mindkét világklasszisban maximális! Nota bene: Ronaldo gyereke meg Messit imádja .

A FIFA-Aranylabda Gála győztese még a díjátadást megelőzően édesanyjával és fiával ücsörgött egy várakozó helyiségben, amikor belépett a terembe az ősi rivális, a Barcelona sztárja, Lionel Messi.

Ronaldóék éppen beszélgettek, amikor a nagy riválisa, Lionel Messi megjelent. A Real Madid támadója rámutatott és azt mondta fiának: “nézd csak itt jön Messi”  – mire a kis Cristiano odasétált a Barcelona játékosához, aki magától érthetően rettentő kedvesen fogadta: “Szia, hogy vagy, jól?”.

Cristiano Ronaldo odaszólt Messinek: “es que ve un video de internet de todos, y habla de ti”, azaz  “nap, mint nap néz videókat rólunk, és ilyenkor mindig rólad beszél, de most kissé szégyenlős”

No ennyit az ellenségeskedésről. Vetélkednek ők, de a tisztelet egymás iránt mindkét világklasszisban maximális. Sőt, a kis Cristianóban is. Minden bizonnyal azért, mert így nevelték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik