Foci

Sikkasztás miatt indult eljárás a Fradinál

A Fővárosi Főügyészség nyomozást rendelt el egy, az FTC Zrt.-t érintő bűnügyben.

Az Esti Újság úgy tudja, hogy több millió forintos sikkasztási és hűtlen kezelési ügyben ügyészi utasításra nyomoznak a zöld-fehér klub vezetése ellen.

Állítólag egy vezetőt már rabosított az ügyben a IX. kerületi rendőrkapitányság. Feltűnt ugyanakkor az ügyészeknek néhány furcsaság, így most azt a felelőst keresik a részvénytársaságnál, aki a milliók kifizetésére engedélyt adott. A feljelentést nem a klub elnöke tette.

„Megerősítem, hogy egy, az FTC Zrt-t érintő, sikkasztás bűntette miatt indított bűnügyben a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a vádemelési javaslattal érkezett iratokat felülvizsgálva, az ügyben 2014 októberében további nyomozási cselekmények elvégzését rendelte el, amelynek teljesítésével a Budapesti IX. Kerületi Rendőrkapitányságot bízta meg. A nyomozás jelenlegi határideje 2015. január 22. napja. A folyamatban lévő nyomozásról bővebb tájékoztatás az ügyészség részéről nem adható” – nyilatkozta dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője a rangado.hu-nak.

Bár azt nem tudni, hogy mikor történt a feltételezett bűncselekmény, az Esti Újság információi szerint a jelenlegi Fradi-vezér Kubatov Gábor egyik munkatársa lehet az érintett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik