Foci

Messi Luis Enriquevel üvöltözött

Messi (messi, luis enrique, )
Messi (messi, luis enrique, )

Spanyol lapinformációk szerint rosszabb a helyzet a barcelonai öltözőben, mint azt sokan gondolják.

Kedden azt írtuk a Barca edzője két meccses ultimátumot kapott, de akkor még nem volt világos, hogy mi is áll az eredménytelenség hátterében. 

A sport.es katalán lap szerdai cikkében azt állítja, a bajok hátterében az áll, hogy Lionel Messi és az edző Luis Enrique között teljesen megromlott a viszony. Láthatóan nehezen, vagy egyáltalán nem tudja kezelni az argentint a tréner , ami legutóbb egy hangzatos öltözői üvöltözésben csúcsosodott ki.

 
Messi nem a labdával, hanem Luis Enrique fejével dekázik épp
Fotó: europress 

Luis Enrique állítólag bizalmatlan a támadóval, aki meg nyilván többet enged meg magánbak a kelleténél. Messi a legutóbbi bemutató edzést gyomorproblémákra hivatkozva hagyta ki, de az edző ezt megkérdőjelezte, kvázi hazugsággal vádolta, és büntetést helyezett kilátásba. Na ezen végképp berágott a sztár.

A csapat La Masiás öregjei, Xavi, Andrés Iniesta és Sergio Busquets vállalta fel a közvetítést a felek közt. Egyrészt meggyőzték az edzőz, felejtse el a büntetést, másrészt győzködik Messit, hogy nyelje le a békát és öntsenek tiszta vizet a pohárba, mert a csapat érdeke ezt diktálja.

Ami biztos, ha a csapat nem nyer az Elche elleni csütörtöki Copa del Rey meccsen és az Atletico Madrid elleni vasárnapi bajnokin, úgy Luis Enrique a január 5-én kirúgott sportigazgató, Andoni Zubizarreta sorsára jut. Ha megnyerik a két meccset – ami nem egyszerű feladat – de a vihar továbbra sem csitul az öltözőben, úgy az sem kérdésées, hogy Josep Maria Bartomeu elnök kit tesz hidegre.

Anno a Manchester United öltözőjében is repült egy focicsuka, ami épp fejen találta a fáma szerint David Beckhamet, ami után a klub ikonjának kellett vennie a kalapjátó.  Más kérdés, Luis Enrique nem  Sir Alex Ferguson

Ajánlott videó

Olvasói sztorik