Joshua Kimmich (joshua kimmich, )
Foci

A másodosztályból erősít a Bayern

Az Stuttgart játékosával, Joshua Kimmich-kel erősít a Bayern München. A fiatal labdarúgó jelenleg az RB Leipzig csapatánál szerepel kölcsönben, ám nyáron már csatlakozhat Pep Guardiola együtteséhez.

A Bayern München bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk Joshua Kimmich-kel, aki július elsején csatlakozik majd a kerethez.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A játékos a Stuttgart kötelékébe tartozik, ám jelenleg a másodosztályú RB Leipzig gárdájában pallérozódik. A fiatal középpályás öt évre kötelezte el magát a bajor klubhoz.

A 19 éves játékos tavaly Budapesten U19-es Eb-t nyert Németországgal. Ebben a szezonban 14 találkozón két gólpasszt jegyez a német másodosztályban.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.