Foci

Nikolics: Szeretnék külföldön is bizonyítani

Jelen állás szerint a Videoton támadója nyáron új klub után néz.

“Egyelőre érvényes szerződés köt a Videotonhoz 2015 júniusáig, s a klubnak most van egy olyan lehetősége, hogy eladjon és keressen rajtam, mivel nyáron már szabadon igazolható leszek, nem kell értem kártérítést fizetni. Korábban is voltak tárgyalások a Videotonnal és most is zajlanak az egyeztetések” – mondta az NB I-es listavezető támadója a magyarszo.com-nak.

Hozzátette, nem zárja ki, hogy valahol máshol folytassa pályafutását.

“Az én vágyam, hogy külföldön is kipróbáljam magam, szeretnék ott is bizonyítani, azonban megvannak a feltételeim, s ha azokat teljesítik, akkor akár a pályafutásom végéig a Videoton játékosa maradok. A klub azonban egyelőre nem jelezte az ajánlatban azokat a feltételeket, amelyek a maradásomat biztosítanák. Ha ez nem történik meg, akkor, fájó szívvel, de másik klubot keresek” – nyilatkozott Nikolics.

Fotó: MTI

A góllövőlista vezetője azt is elárulta, örült Dárdai Pál maradásának a válogatottnál, mert szerinte az ő irányításával mozdult meg valami.

“Véleményem szerint a legjobb döntés született, mind a labdarúgás, mind a szurkolók szempontjából. Mindig azt mondják, hogy a következő mérkőzés a legfontosabb, de azt hiszem ez most hatványozottan igaz a magyar válogatottra, mivel márciusban a világbajnoki résztvevő görögök ellen lépünk pályára, akik jelenleg a csoport sereghajtói. Nekik eddig nagyon nem jött ki a lépés a selejtezőben, s mi egy győzelemmel még jobban eltávolíthatjuk őket a továbbjutást érő helyektől. A görögök elleni győzelem nagyon sokat jelentene a végelszámolásnál” – zárta szavait.

Ajánlott videó