Foci

Már a meccs előtt elmondta, hogy kikapnak

Jacob Murphy (jacob murphy,)
Jacob Murphy (jacob murphy,)

A Blackpoolban kölcsönjátékosként szereplő, Jacob Murphy kissé elvetette a sulykot. A Rotherham elleni meccs előtt ugyanis mosolygós csapattársával pózolt a "ki fogunk kapni...már megint" felirat mögött.

Nem indult jól a szezon a Blackpool számára, hiszen 24 forduló után mindössze 14 ponttal rendelkeznek, így nem meglepő, hogy sereghajtók az angol másodosztályban.

 Fotó: Twitter

A csapat gondjait tovább nehezíti, hogy Jacob Murphy, a Norwich játékosa, aki jelenleg a Blackpoolnál szerepel kölcsönben már a mérkőzés előtt elmondta véleményét a találkozóról.

A kölcsönjátékos Donervon Danielsszel pózol egy képen, amelyhez a következő üzenetet fűzték: “Ki fogunk kapni..már megint.”

A Blackpool végül egy késői góllal ki tudott egyenlíteni a Rotherham ellen, ám a fiatal játékos így sem úszta meg a szurkolók haragját.

A csapat szimpatizánsai közül többen is a játékos távozását követelik, aki azóta már bocsánatot kért tőlük. A Blackpool menedzsere előbb ki szeretné vizsgálni a dolgot, csak utána dönt a játékos jövőjéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik