Foci

Kikapott a Real Madrid – Ilyen is régen volt

Ménez (ménez, )
Ménez (ménez, )

Dubaiban jött a zakó. Kedd délután, 22 győzelem után, egy tét nélküli meccsen 4-2-re verte a Milan a madridistákat.

Meglepte a Real Madridot a Milán, mert Nacho rossz hazaadása után Ménez már a 24. percben vezetést szerzett, majd hét perc múlva El Shaarawy lőtte ki a kapu jobb alsó sarkát. Madridi részről ki más, mint Ronaldo próbált és tudott reagálni a nem várt két olasz gólra. Az Aranylabda várományosa Hernández kiugratása után futtából lőtt mesterien a bal alsóba. A portugál arcán legalább látszott, hogy rohadtul nem szeret veszíteni, még uli-buli meccsen sem…

 

A félidőben jelentős átalakuláson ment keresztül mindkét csapat, de a Realon a tíz csere sem segített. El Shaarawy már a 49. percben újra beköszönt és Pazzini a 73. percben egyértelműsítette, kedd délután Dubaiban nincs sansza a Madridnak. A végén Benzemának csak szépítésre futotta büntetőből.

Mivel a mérkőzésnek semmiféle tétje nem volt, így madridi részről maximum a presztízsen esett csorba, amit a rendezők nyilván egy vastagon teleírt csekkel próbáltak ellensúlyozni. 

Felkészülési mérkőzés, Dubai, eredmény:

REAL MADRID–AC MILAN 2–4(1–2
Dubai, V: Mohammed Abdulla Hasszan
REAL: Navas – Arbeloa, Varane, Nacho, Coentrao – Khedira, Illaramendi, Isco – Jesé, J. Hernández, C. Ronaldo.
2. FÉLIDŐ: Casillas – Carvajal, Pepe, Nacho, D. Llorente – J. Rodríguez, Kroos, M. Llorente – Raúl de T., Benzema, Bale. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
MILAN: D. López – Bonera, Mexes, Zapata, Albertazzi – Montolivo, De Jong, Muntari – Bonaventura, Ménez, El Shaarawy.
2. FÉLIDŐ: D. López (Agazzi, 58.) – Zaccardo, Mexes, Alex, Armero – Essien, Poli, Muntari (Mastour, 77.) – Bonaventura (Niang, 59.), Pazzini, El Shaarawy (Saponara, 69.).
G: Ronaldo 35., Benzema 84. – 11-esből ill. Ménez 24., El Shaarawy 31., 49., Pazzini 73.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik