Foci

A Honvéd tagadja, hogy bejelentkeztek Del Pieróért

Alessandro Del Piero (alessandro del piero, )
Alessandro Del Piero (alessandro del piero, )

Bár újra felröppent a pletyka, hogy a Budapest Honvéd szeretné leigazolni Alessandro Del Pierót, a kispesti klub tagadja a híreket.

Mint arról beszámoltunk, Gianluca Di Marzio, olasz labdarúgó szakíró a Budapest Honvéd újabb kísérletet tesz arra, hogy megszerezze Del Pierót. Nyáron ez nem sikerült a piros-fekete együttesnek, akkor a Juventus korábbi csillaga az indiai Delhi Dynamost választotta azért, hogy a fél szezon leteltét követően az észak-amerikai bajnokságba igazolhasson.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A Honvédnélk a hírek szerint minden egyes szabad forintot arra költenének, hogy Del Piero fizetését valahogy állni tudják, ám a klub vasárnap tagadta, hogy tárgyalnának az olasz csatárral.

“Mi semmiről nem tudunk, de ha történik valami, akkor arról tájékoztatjuk a közvéleményt” – áll a klub hivatalos közleményében.

Mivel az indiai bajnokság már véget ért, és a labdarúgók szabadon igazolhatóak, így gyanítjuk, a következő napokban, hetekben újra beszédtéma lesz Alessandro Del Piero Budapestre igazolása, feltéve ha nem szerződik le gyorsan valamelyik amerikai egyesülethez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik