Foci

Dzsudzsák: Az én fizetésem nem a csillagos ég

Úgy érzi, van még legalább hat-hét jó éve és szívesen kipróbálná magát egy top bajnokságban, de az sem baj, ha Oroszországban marad.

Az utóbbi napok egyik témája, hogy Dzsudzsák Balázs a magas fizetése miatt távozhat Oroszországból. A Dinamo Moszkva magyra válogatott labdarúgója a Marketing & Media c. lapnak adott évértékelő nyilatkozatot, ahol sok minden mellett az anyagiakról is szót ejtett:

„Az orosz fizetési listán a 21. helyen állok, tisztában vagyok azzal, hogy a keresetem a magyar viszonyokhoz képest bődületesen nagy. (…) Az én fizetésem (2,5 millió euró – a szerk.) azonban korántsem a csillagos ég, a csapattársam, az egykori német válogatott és a Schalke korábbi kiválósága, Kevin Kuranyi több mint 5 millió eurót keres. (…)” – idézi a 28. születésnapját kedden ünneplő Dzsudzsák nyilatkozatát a csakfoci.hu.


Fotó: MTI

A szélső elárulta, úgy érzi van még benne növekedési potenciál, mind teljesítmény, mind piaci érték szempontjából. Úgy látja, van még a karrierjében 6-7 aktív év, és egy top bajnokságba vágyik, de akkor sem keseredik el, ha Oroszországban marad – angol érdeklődésről hallani vele kapcsolatban.

„Többen vádoltak azzal, amikor Oroszországba szerződtem, hogy az a bajnokság egy játékostemető. Úgy érzem, hogy az idő engem igazolt, az orosz csapatban való szereplés igenis lehet egy nagy európai topcsapat előszobája. (…) A pályafutásommal talán utat törhetek a többiek előtt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik