Foci

Visszatérhet Angliába Gareth Bale

Gareth Bale (gareth bale, )
Gareth Bale (gareth bale, )

Egyre valószínűbb, hogy Gareth Bale nyáron elhagyja a Real Madridot és Angliába igazol. Az utóbbi időben egyre több pletykát hallani arról, hogy a walesi játékost a Manchester United vinné.

Mindössze 18 hónapja érkezett Madridba Gareth Bale, akiért még 86 millió fontot adtak a spanyolok, ám lehet, hogy nyáron máris csomagolnia kell. A hírek szerint a Manchester United 90 millió fontot áldozna a támadóra.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Egyre több forrás számol be arról, hogy a küszöbön áll a megállapodás a Real Madrid és a Manchester United között, miszerint a játékos visszatér Angliába. Az Independent információi szerint a spanyolok zöld utat adnak a támadónak, amennyiben a “vörös ördögök” kifizetik a 90 millió fontos vételárat érte. 

Manchesterben nagybevásárlást terveznek a nyáron, így valószínűleg nem a vételáron fog majd múlni a transzfer létrejötte.

Ha télen nem is, de nyáron valószínűleg újabb játékosokat igazol majd a Real Madrid, aminek következtében veszélybe kerülhet a támadó helye a kezdőcsapatnak. A hírek szerint Bale is belátta ezt, így nem zárkózik el attól, hogy visszatérjen Angliába.

A walesi szélső nyáron csatlakozhat majd az angol gárdához, akik rajta kívül még Kevin Strootmannal és Mats Hummels-szel erősítenék meg a keretüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik