Foci

A pálya széléről lett világsztár egy futballszurkoló

Gordon Hilla (gordon hill, you got no fans, )
Gordon Hilla (gordon hill, you got no fans, )

Gordon Hill számára csak egy szokásos hétvégi bajnoki volt, ahol kedvenc csapatának, a Wealdstone FC lépett pályára. A drukker szokás szerint szidta ez ellenfelet, míg kérdőre nem vonták. Ő visszaszólt, és innen kezdődött meg útja a fényes karrier felé.

A félprofinak számító Wealdstone FC szurkolója, Gordon Hill rendre ott van a csapat mérkőzésein és szidja az ellenfél csapatát. A drukker általában a “You got no fans!”, azaz a “nincsenek szurkolóitok” rigmussal cukkolja a másik csapat játékosait.

 Fotó: Mirror

Lassan két éve történt az eset, amikor valaki kérdőre vonta Hillt, aki visszaszólt neki. A jelenetsor felkerült az internetre és ott nyugodott 2013 márciusa óta.

Most azonban valaki megtalálta ezt a videót és felkereste a szurkolót, hogy csináljanak közösen egy zeneszámot. A klipp elkészült és jelenleg is tarol Nagy-Britanniában.

A “You Got No Fans” című sláger már ötödik a hivatalos angol zenei listákon, ám karácsonyra az első helyre várják a dalt.

Gordon Hill azóta folyamatosan kapja a megkereséseket, ám nem fordult ki magából. A drukker a szám megvásárlása után kapott szerzői jogdíjakat a Wealdstone FC utánpótláscsapatának, valamint a helyi kórháznak utalja át.

Íme You Got No Fans:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik