Foci

Ő lehet Steven Gerrard utódja

Fabian Delph (fabian delph,)
Fabian Delph (fabian delph,)

Az FC Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard még mindig nem írta alá új szerződését, pedig a nyáron lejár. Brandon Rodgersék közben már a jövőt építik, mivel Fabian Delph személyében az ikon helyére igazolnának.

Steven Gerrard szerződése a nyáron lejár és bár a Liverpool vezetői felkínáltak egy hosszabbítási ajánlatot a játékosnak, a középpályás egyelőre kivár. Brandon Rodgers azonban nem ülhet tétlenül, így az Aston Villa középpályásával, Fabian Delph-fel erősítene a télen.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Mivel a liverpooli ikon 35. életévét tapossa, így természetesen már a jövőre is koncentrálnia kell a merseyside-i együttesnek, így került a képbe Delph – írja a Mirror. A játékos szerződése a nyáron lejár, így ha a Villa még pénzt akar érte kapni, akkor a télen el kell adnia a játékost.

A 25 éves középpályás előző idénye remekül sikerült, idén pedig az angol válogatottban is bemutatkozhatott. 

Ha nem lenne elég a Gerrard körül kialakult helyzet, az eredmények is el-elmaradnak mostanság Liverpoolban:  a Vörösök kiestek a BL-ből és a Manchester Unitedtől is kaptak egy nagy pofont a bajnokságban. Ugyanakkor a Ligakupában eddig kijött a lépés és már a Chelsea elleni elődöntőre készülhet a csapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik