Foci

Szakály: Napokig nem tértem magamhoz

Az NB I-ben szereplő DVSC játékosa elmondta, a csapat nagyon nehezen dolgozta fel a BATE Boriszov ellen elbukott BL-selejtezőt.

Szakály Péter elárulta, futballpályafutása legrosszabb élménye volt a BATE elleni visszavágó, pedig volt olyan sérülése, ami miatt majdnem abba kellett hagynia a focit.

“A legrosszabb az egészben, hogy a múlt évet tettünk tönkre azzal a meccsel. Az előző szezonban a csapat erőn felül teljesített, a szakemberek is a szezon előtt a harmadik, negyedik helyre vártak minket, mégis az élen végeztünk. Ezután az volt a következő célunk, hogy minél jobban szerepeljünk a nemzetközi kupában. A csoportkör kapujában botlottunk el, ami hatalmas sokk volt számunkra” – mesélte a dvsc.hu-nak a Loki csapatkapitánya.

 Fotó: MTI

Hozzátette, amikor bekapták azt a bizonyos harmadik gólt, ő már az öltözőben volt, mert kényszerű cserével le kellett jönnie.

“Hallottam, hogy szinte felrobban a stadion, és a szívem majdnem megszakadt. Napokig nem tértem magamhoz, aludni sem tudtam, mert a mérkőzés – mint egy horrorfilm – rendre felelevenedett bennem” – mondta.

A középpályással készített teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik