Foci

Sir Elton John magyar focistáért rajong

Tőzsér Dániel (tőzsér dániel, elton john, )
Tőzsér Dániel (tőzsér dániel, elton john, )

Többek közt, hiszen a zenész, aki köztudottan hatalmas Watford szurkoló, a hétvégi bajnokin meglátogatta az öltözőben Tőzsér Dániel csapatát. Elmondta, a klub minden tagja a szíve része.

Sir Elton John 1976-1987, illetve 1997-2002 között tulajdonolta a Hertfordshire-i klubot. Ugyan ma már nem ő a főnök, de ettől még a város szülötteként örök hűséget esküdött a csapatnak. Ennek megfelelően rendszeresen ott ül a lelátón, sőt, olykor egy-egy komolyabb rangadó előtt belátogat az öltözőbe, hogy személyes varázsával is hasson a csapatra. 

 
Azt azért kevesen mondhatják el magukról, amit Tőzsér Dánielt (jobbra), hogy Sir Elton John (balra) mellé állt egy fotózásra
– és nem fordítva

Forrás: twitter.com 

A dailymail.co.uk riportjából kiderül, hogy a Wigan elleni derbi előtt is ezt tette, így a csapat magyar légiósa, Tőzsér Dániel beszélgetni is tudott az énekessel.

“Elmondta, bármerre koncertezik, mindig nézi a meccseinket, és követi az eredményeket. Közvetlen ember, úgy viselkedett, mintha régi ismerősök lennénk, amikor váltott velünk néhány mondatot. A nevünkön szólított bennünket, és azt is tudta, milyen nemzetiségűek vagyunk” – számolt be a nem mindennapi találkozásról a blikk.hu-n a válogatott labdarúgó, aki végigjátszotta a 2-1-re megnyert szombati találkozót.

A zenész szombati látogatásának különleges apropót adott az, hogy a klub egyik tribünét róla nevezte el, így mostantól a hazai fanatikusok egy része a Sir Elton John Standen ülve, állva szurkolhatnak kedvenceiknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik