Foci

December 22-én indul a Fradi TV

Fradi tv (fradi tv, fradi tv, )
Fradi tv (fradi tv, fradi tv, )

Magyarország legnépszerűbb sportegyesülete saját műsort kap a SportKlub képernyőjén

Minden hétfőn 18.40-től közel fél órás műsort sugároz a SportKlub Fradi TV címmel. A műsorvezető Kovács „Kokó” István olimpiai aranyérmes, profi világbajnok ökölvívó. A könnyed hangvételű Fradi TV-ben a szurkolók megismerhetik mind a 17 szakosztály híreit, exkluzív beszámolókat láthatnak a klubot érintő eseményekről és találkozhatnak a legnagyobb ikonokkal.

„A felmérések szerint a Ferencvárosnak egymillió szurkolója, szimpatizánsa van csak az országhatárokon belül. Az FTC Magyarország legnépszerűbb sportegyesülete, nyugodtan állíthatjuk, hogy a Fradi ügye egyben nemzeti ügy” – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. „Lényeges kiemelni, hogy a klub nem csak a labdarúgásról szól. Tizenhét szakosztályunk működik zöld-fehér színekben és a Fradi TV nagyszerű lehetőség, hogy az érdeklődők a foci mellett megismerjék a többi sportág kulisszatitkait is. A műsor indítása márkaépítési szempontból is fontos. Ne feledjük, a Fradi egy olyan márka, amelyet az országban mindenhol ismernek és elismernek” – tette hozzá a vezérigazgató.

Azt már csak mi tesszük hozzá, örömmel konstatáljuk, hogy a Fradinál végre tényleg üzleti szemlélettel gondolkodnak minden téren, aminek köszönhetően a klub piaci alapú bevételei megsokszorozódtak a mögöttünk hagyott esztnedőben. Amellett, hogy csoda számba menne, ha a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező klub szép lassan képes lenne önálló lábra állni és levállni az állami “csecsről”, egyfajta példát is szolgál mindez valamennyi magyar labdarúgóklub számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik