Foci

Már a kutyának sem kell Fernando Torres

Fernando Torres (fernando torres, )
Fernando Torres (fernando torres, )

A spanyol csatárnak Olaszországban sem jött ki a lépés. Torres Milánóban is csak szenved, olyannyira, hogy az olasz klub szeretné felbontani a játékos kölcsönszerződését.

“Értéktelen”. Ezzel a címmel jelent meg a brit Mirror elnevezésű újság, amely Fernando Torres milánói pályafutásával foglalkozik. A játékos néhány hete még a Serie A gólkirálya akart lenni, de most már az is kisebb csoda lenne, ha egyáltalán pályára léphetne ott.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az újság szerint az AC Milan visszaküldené a játékost a Chelseanél, miután Torres idei tíz meccsén mindössze egy alkalommal tudott az ellenfelek hálójába találni. A csatár eredménytelenségéből a csapat vezetőedzőjének, Filippo Inzaghinak is elege lett, így a támadó kikerült a tréner kegyeiből.

A spanyol csatárnak 2016-ig élő szerződése van a Chelseavel, ahová nehéz lenne beverekednie magát, miután ez a tavalyi szezonban sem sikerült. Abban az évadban, amikor még nem volt Diego Costa, Loic Rémy vagy éppen Didier Drogba a csapat tagja.

Nem kérdés tehát, hogyha az olaszországi kalandba is belebukik a csatár – ami elég valószínű –, akkor ingyen vihetné az, aki akarja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik