Foci

Gólnélküli meccs után ment tovább a Fradi

A Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el az ősi rivális Újpest otthonában a szerdai visszavágón, így megőrizte az első összecsapáson szerzett háromgólos előnyét, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Ligakupában.

Az odavágót a Fradi simán hozta, hiszen a zöld-fehérek 4-1-re verték ősi riválisukat. Ez egyben azt is jelentette, hogy a visszavágó már csak formalitás, bár az Újpest 3-0-val akár még tovább is mehetett volna, de az elmúlt hetek formája alapján erre minimális volt az esély.

 Fotó: MTI

Végül nem is jött be, hiszen gól nem született a Szusza Ferenc Stadionban. Ez egyébként nem a remek védelmeken múlt, Stanisavljevic például két méterről sem talált a hálóba, Vasiljevic pedig lesről vette be a kaput.

A folyamatos rohamok miatt az Újpest elfáradt, a meccs hajrájában pedig már nem volt realitása a győzelemnek, főleg úgy, hogy Nagy I Gábort kiállította a játékvezető.

A döntetlennel a Fradi összesítésben 4-1-gyel ment tovább a negyeddöntőbe, ahol majd a Győri ETO-t búcsúztató Szigetszentmiklóssal találkoznak.

Eredmény – Ligakupa, nyolcaddöntő, visszavágó

Újpest FC-Ferencváros 0-0
Továbbjutott: a Ferencváros 4-1-es összesítéssel. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik