Foci

Moyes a 0-4 után: “Lehetett volna rosszabb is”

David Moyes (david moyes, )
David Moyes (david moyes, )

David Moyes szerint lehetett volna sokkal rosszabb befejezése is a hétvégi Villareal elleni találkozónak. A Real Sociedad vezetőedzője elmondta, hogy megérdemelt volt a Villareal sikere, ám ez nagyrészt saját csapatának volt köszönhető.

A hétvégén a Villarealhoz látogatott a Real Sociedad. A baszkok egy 4-0-ás pofonba szaladtak bele, ám David Moyes szerint ez lehetett volna rosszabb is.

Ez lehetett volna sokkal rosszabb is. Rengeteg komoly hibát vétettünk, főleg védekezésben” – mesélte a találkozót követő sajtótájékoztatón a tréner.

El kell ismernünk, hogy a Villareal jobb volt és megérdemelten tartották otthon a három pontot.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Egy nehéz időszak következik most számunkra, hiszen sorozatban játszunk majd erős csapatok ellen. A csapat hozzáállása egyébként fantasztikus. A játékosok mindig keményen odateszik magukat a pályán és az edzésen is. Egyetlen dolog miatt vagyok csalódott, nevezetesen, amikor nálunk van a labda. Ekkor ugyanis nem tudjuk elég ideig megtartani és nem tudjuk kellő sebességgel járatni azt.

Még mindig térképezzük fel a csapatot, hogy biztosan tudjuk majd, hogy januárban mely posztokon kell erősítenünk” – mondta David Moyes az Football Espananak.

A skót vezetőedző első vereségét szenvedte el spanyolországi karrierje során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik