Foci

Idén már nem játszhat a manchesteri támadó

Sergio Agüero (sergio agüero, )
Sergio Agüero (sergio agüero, )

A Manchester City labdarúgócsapata a hétvégén elveszítette klasszis csatárát, Sergio Agüerót. Nagyon úgy fest, hogy a játékost legközelebb 2015-ben látjuk csak újra a pályán.

Elképesztő szezont tudhat eddig maga mögött Sergio Agüero. Az argentin labdarúgó 14 találatnál jár a Premier League-ben és komoly esélye volt arra, hogy ő legyen az első játékos, aki eléri a húszgólos álomhatárt a naptári év végéig.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Erről azonban le kell mondania a támadónak, hiszen az Everton elleni bajnoki találkozó elején megsérült. A mérkőzést követően a manchesteri kékek szakvezetője, Manuel Pellegrini elmondta, hogy a hétközi Roma elleni Bajnokok Ligája meccset mindenképpen ki kell hagynia Agüerónak. A helyzet azonban valószínűleg sokkal súlyosabb, mint ahogy azt a szakember állítja.

A Daily Mail szerint a csatár idén már nem fog tudni pályára lépni. Az újság információi szerint a Premier League góllövőlistájának éllovasa barátainak mesélt arról, hogy furcsa dolgokat érez a lábában. Az argentin játékos azt is hozzátette, hogy idén valószínűleg már nem fog tudni pályára lépni.

Nehéz tehát megmondani, hogy mikor térhet vissza a csatár, főleg, hogy az MRI-vizsgálatot valószínűleg hétfőn és kedden sem végezhetik el, mivel Agüero lába meg van duzzadva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik