Foci

Rekordra tör a Chelsea

chelsea (chelsea)
chelsea (chelsea)

A listavezető Chelsea sorozatban 24. összecsapásán őrizheti meg veretlenségét, ezzel pedig új klubrekordot állíthat fel, ha nem szenved vereséget a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi 15. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

A José Mourinho által irányított csapat a hétközi fordulóban simán, 3-0-ra nyert a Tottenham Hotspur ellen, így változatlanul hatpontos előnnyel vezeti a tabellát a címvédőként második Manchester City előtt. A kiváló formában futballozó Sergio Agüero vezette City a Sunderland vendégeként győzött legutóbb 4-1-re, most pedig az Evertont fogadja majd.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A jól rajtoló, de előző két meccsét elveszítő harmadik Southampton hétfő este az egyre jobb teljesítményt nyújtó Manchester Unitedet látja vendégül, utóbbi együttesbe pedig minden bizonnyal visszatér majd a térdsérüléséből felépült válogatott csatár, Wayne Rooney.

Az ötödik helyezett West Ham vasárnap a hetedik Swansea Cityt fogadja, míg a hatodik Arsenal – még szombaton – a Stoke City otthonában igyekszik majd megszerezni sorozatban harmadik győzelmét.

A Premier League hétvégi programja

szombat:
Newcastle United-Chelsea 13.45
Hull City-West Bromwich Albion 16.00
FC Liverpool-Sunderland 16.00
Queens Park Rangers-Burnley 16.00
Stoke City-Arsenal 16.00
Tottenham Hotspur-Crystal Palace 16.00
Manchester City-Everton 18.30

vasárnap:
West Ham United-Swansea City 14.30
Aston Villa-Leicester City 17.00

hétfő:
Southampton-Manchester United 21.00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik