Foci

Fradi-szurkolók vs. Groupama Aréna

Szekeres Tamás, a stadiont üzemeltető kft. ügyvezetője szerint a klubhoz tartozó szurkolói csoportok olyanért tüntetnek ellene, amit valójában nem is mondott.

Miért kongott az ürességtől a Groupama Aréna?

„Olyan szolgáltatásokat kell nyújtaniuk, amelyekre a klasszikus szurkolótáboruk nem megy el, de jóval szélesebb, tehetősebb csoportokat be tudnak vonzani” – idézte egy lap a Groupama Arénát üzemeltető LUSS Kft. ügyvezető igazgatójának a Szegedi Tudományegyetem  Gazdaságtudományi Karán elhangzott szavait.

A zöld-fehérek szurkolói csoportok Szekeres Tamás állítólagos kijelentése miatt nem lesznek ott a Pápa elleni, péntek esti bajnokin az új stadionban – még az eddig kitartó és párbeszédet kezdeményező Ferencvárosi C-közép sem -, holott a korábbi ferencvárosi játékos állítja, ő ilyet nem mondott.

Fotó: YouTube

„Álmomban nem gondoltam volna, hogy valaha magyarázkodnom kell ebben az ügyben, fel nem foghatom, hogy kanyarodott erre a történet. A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán elhangzottakról tudósító médium helyreigazítást közölt, elnézést kért tőlem, vagyis olyanért tüntetnének ellenem, amit nem mondtam. Ám abban biztos vagyok, hogy ha igazán erős lesz a Fradi, sokan, akik ma még nem járnak ki meccsekre, eljönnek majd szurkolni a csapatnak.” – erősítette meg a Nemzeti Sportnak Szekeres, esze ágában sincs senkinek lecserélni a szurkolókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik