Foci

A Real elől csaklizna el egy játékost az Arsenal

Lucas Silva (lucas silva, )
Lucas Silva (lucas silva, )

Nem csak a Real Madrid szeretné megszerezni a Cruzeiro 21 éves brazil középpályását, Lucas Silvát. A hírek szerint a királyi gárda mellett az Arsenal és a Manchester United is versenybe száll a játékos kegyeiért.

A Lucas Silvát is soraiban tudó Cruizero labdarúgócsapata idén megnyerte a brazil első osztályú bajnokságot, ám a fiatal középpályás új kihívásokra vágyik.

A Marca információi szerint nem csak a Real Madrid szeretné megszerezni a fiatal tehetséget, hanem az Arsenal és a Manchester United is. A játékosért vívott harcban az Arsenal tűnik egyelőre befutónak, miután a londoniak trénere, Arsene Wenger megfigyelőket küldött Braziliába, hogy felvegyék a kapcsolatot a középpályással.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A Sun szerint az Arsenal kész kifizetni 15 millió fontot a játékosért, miután középpályájukat rendre sérülések tizedelik. Az angolok helyzetét nehezíti, hogy a Lucas Silva Spanyolországban, egészen pontosan a Real Madridnál képzeli el a jövőjét. A királyi gárda állítólag már azt is jelezte, hogy kész 12 millió eurót fizetni érte.

A Realnál tisztában vannak vele, hogy mekkora potenciál rejtőzik a játékosban, ám azzal is számolnak, hogy kockázatos, ha a szezon közepén szerződtetnek valakit Dél-Amerikából. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik