Foci

A Fradi egy félidő alatt lerendezte az Újpestet

A Ligakupa nyolcaddöntőjének első meccsén a Ferencváros 1500 néző előtt 4-1-re verte az Újpestet, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a párharcot.

A keddi játéknapon születtek meglepő eredmények, hiszen a Győr és a Videoton is kikapott, a Nyíregyháza csak ikszelt, ellenben az MTK emberhátrányban is előnybe került az odavágón.

A forduló rangadója egyértelműen a Ferencváros-Újpest mérkőzés volt, ám aki jó hangulatra, pörgős, izgalmas meccsre vágyott, annak csalódnia kellett, ugyanis 1500-an voltak csak kíváncsiak a rangadóra.

 Fotó: MTI

Az első félidőben viszont legalább ez a kevés néző sok gólt látott: a Fradi 34 perc alatt négyszer is beköszönt az Újpestnek, méghozzá Busai triplájának és Holman egy góljának köszönhetően.

A szünet után a lilák felpörögtek, hajtottak a szépítésért, ám későn kapcsoltak, hiszen a második etap elején a kapufát találták telibe, majd a 82. percben Stanisavljevic megszerezte a vendégek becsületgólját. A 4-1-es győzelemnek köszönhetően a visszavágón csodát kell tennie a Újpestnek a továbbjutáshoz.

A másik délutáni mérkőzésen a Pécs 0-0-ra végzett a Haladás ellen, így Szombathelyen dől majd el, melyik együttes lép tovább a negyeddöntőbe.

Eredmény – Ligakupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Ferencváros-Újpest 4-1 (4-0)
Gólszerzők: Busai (11., 21., 29.), Holman (34.) illetve Stanisavljevic (83.)

Pécs-Haladás 0-0 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik