Foci

Miriuta iksszel mutatkozott be a Győr élén

A zöld-fehérek 2-2-es döntetlent játszottak a Paks együttesével hazai pályán az OTP Bank Liga 16. fordulójának zárómeccsén.

Miriuta Vasile először ült a győri kispadon kinevezése óta, s csak kevésen múlt, hogy debütálása tökéletesen süljön el a a 2013-as bajnok trénereként.

Az első játékrész nem hogy gólt, helyzetet is alig hozott, ráadásul az iram is meglehetősen gyenge volt a középmezőnyben álló felek csatáján.

A gólcsend a 63. percben tört meg, miután Sváb beadását követően nem tudtak felszabadítani a vendégek, a lecsorgó labdát pedig Kvilitaia vágta a kapuba.

 Fotó: MTI

Ezt követően felpörögtek az események, Simon Attila szűk egy perccel pályára lépését követően első labdaérintésből egyenlített. Sokáig azonban nem örülhetett a Paks, három minutummal később ugyanis Lipták ismét megszerezte a Győrnek a vezetést.

A három pont megszerzése végül nem jött össze az ETO-nak, a ráadásban Bartha szélről tekert kapura, Kocic pedig nem ért át a rövid sarokra. Ezzel a kapusbakival lett iksz a vége.

Eredmény – OTP Bank Liga, 16. forduló:

Győri ETO FC – MVM-Paks 2-2 (0-0)
Győr, 1200 néző, v.: Kassai
   
Győri ETO FC: Kocic – Svec, Lipták, Kamber, Sváb – Windecker, Rudolf, Pátkai (Trajkovic, 82.) – Koltai, Kvilitaia (Wolfe, 69.), Martínez (Andric, 28.)

Paks: Molnár P. – Kulcsár D., Kovács G., Gévay, Báló – Kecskés, Tamási – Könyves (Hahn, 71.), Bertus (Kesztyűs, 78.), Bartha – Kiss T. (Simon A., 71.)

gólszerzők: Kvilitaia (63.), Lipták (75.), illetve Simon A. (72.), Bartha (92.)

sárga lap: Kvilitaia (16.), Trajkovic (90.), illetve Kecskés (69.), Kovács G. (93.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik