Foci

Megfenyegették Juhászt a lábtörésért

Juhász Roland szombaton keményen becsúszott Andrei Ion Coroiannak, a Pápa játékosát pedig kórházba kellett szállítani, mert eltört a sípcsontja. Az eset után a fehérvári védő bocsánatot kért.

A Lombard Pápa-Videoton mérkőzés fölényes vendég győzelemmel ért véget, hiszen a listavezető 5-0-ra kiütötte a sárga-feketéket. A mérkőzés legdurvább jelenete az volt, amikor Juhász és Coroian találkozott, a román futballista pedig nagy fájdalmak közepette elterült a földön.

 Fotó: MTI

Miután kiderült, hogy nagy a baj, és Coroiannak eltört a lába, Juhász természetesen bocsánatot kért, és a vidi.hu-nak elmondta, reméli minél hamarabb felépül a középpályás.

“Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Coroian Andrei Ionnak, aki a meccs elején egy roppant szerencsétlen szituációt követően megsérült. Ezen a csúszós talajon nem tudtam megállni, először a labdát rúgtam el, ezután pedig a hazaiak játékosa a lábamat találta el, amely végül a sérülést eredményezte. Tényleg nagyon sajnálom a történteket, ezúton is jobbulást kívánok neki. A meccs után első dolgom volt, hogy elkérjem a telefonszámát, azóta pedig már beszéltem is vele, és ő is elismerte, hogy vétlen voltam a szituációban. Ha bármiben a segítségére lehetek, akkor természetesen segítek neki. Az viszont egyáltalán nem része a labdarúgásnak, hogy a hazai tulajdonos vendége (Gál László – teszi hozzá a vidi.hu) egész mérkőzésen, minősíthetetlen hangnemben engem fenyegetett a pálya mellől, hogy meccs után eltöri majd a lábamat” – nyilatkozta Juhász Roland.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik