Foci

Détári elismerte, tárgyalt a görögökkel

A többi között Détári Lajos neve felmerült a görököknél a szövetségi kapitányi poszra. A tréner elmondta, megtisztelőnek tartja a helyzetet.

Ahogy azt megírtuk, a görögöknél nyáron és most is ott volt a kalapban Détári neve, ám a világbajnokság után Claudio Ranierit választották kapitánynak, most pedig három jelöltjük van a posztra.

 Fotó: MTI

A tréner a Nemzeti Sportnak elmondta, óriási megtiszteltetés számára az, hogy még mindig ennyire szeretik Görögországban.

“A nyáron valóban szóba került, hogy a görögök szövetségi kapitánya leszek, de végül csak a tárgyalásokig jutottunk. Az, hogy most megint nincsen kapitánya a válogatottjuknak, nem jelent semmit, számomra már az is óriási megtiszteltetés, hogy egyáltalán gondoltak rám. Tudom, Görögországban a mai napig tisztelnek, szeretnek, de több jelölt is van a posztra, ez így természetes” – nyilatkozta a sportnapilapnak a Ferencváros korábbi szakmai igazgatója.

A görög szövetség a hírek szerint Détárin kívül az olasz Giovanni Trapattonit, vagy a német Christoph Daumot szeretné magához csábítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik