Foci

Ekkora viccet nézők még nem csináltak kupameccsből

Hogy viccet, bulit, vagy balhét okozott az a három Tottenham-szurkoló, akik miatt félbeszakad a Partizan elleni csütörtöki EL-meccs arról megoszlanak a vélemények. Minden esetre a mellékelt videó bizonyítja, előre megfontolt akcióról volt szó.

A játékvezető háromszor volt kénytelen megállítani a  Tottenham–Partizan Európa Liga-mérkőzést a tervszerűen egyesével pályára rohanó és ott szelfiző pályára rohanó szurkolók miatt.  Aztán megunta és kilenc percre félbeszakította a meccset.

A srácok egy fülhallgatókat gyártó céget reklámoztak pólóikon, ráadásul azt, amelyik a Spurs egyik szponzora. A trollstation nevű twitter oldalon előre bejelentették, hogy meglepetésben lesz része a szurkolóknak és játékosoknak, és a tökéletesen kivitelezett balhé részletei is megtalálhatóak ott fotóben, twittben, videóban.

Három dolog várható az eset után:

  1. Az UEFA durván lesújt az angol klubra, ami tetemes pénzbüntetést, esetleg szektorbezárást jelent leginkább.
  2. A spanyol Soldano, aki elszakította a második “szelfi bajnok” mezét és Mousa Dembélé, aki egy csípődobással földre vitte a harmadikat szintén büntetést kaphat, mert a játékosok ilyenkor nem érintkezhetnek a pályára lépőkkel.
  3. A három szurkoló cirka két évig semmilyen labdarúgó eseményt nem látogathat a szigetországban. Ezzel nyilván tisztában voltak előre.

Ha nekik megérte, lelkük rajta!

Európa-liga, C csoport, eredmények:

Tottenham Hotspur (angol)-FK Partizan (szerb) 1-0 (0-0)
Asterasz Tripolisz (görög)-Besiktas (török) 2-2 (0-1)

A csoport állása: 1. (és továbbjutott) Tottenham Hotspur 11 pont, 2. (és továbbjutott) Besiktas 9, 3. Aszterasz Tripolisz 5, 4. Partizan 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik