Foci

Egyre kilátástalanabb helyzetben a Honvéd

Nem született gól az újonc Dunaújváros és a vendég Budapest Honvéd találkozóján az OTP Bank Liga 16. fordulójának nyitómérkőzésén.

A kispestiek pocsék formában érkeztek a PASE otthonába, ugyanis az előző hetekben igen távol álltak a győzelemtől, de a dunaújvárosiak sem büszkélkedhetnek fényes mérleggel, 16 meccsből mindössze hármat nyertek meg eddig.

Fotó: MTI

A két gyenge csapat összecsapása viszont élvezetes játékot hozott, a hazaiak és a vendégek is nagy erőkkel rohamoztak, érvényes gól azonban nem született: a Honvéd ugyan a hálóba talált, de les miatt Iványi játékvezető nem adta meg.

A szünet után a vendégek akarata érvényesült, és hiába fociztak mezőnyfölényben, végül be kellett érniük egyetlen ponttal. A kispestiek kilenc meccs óta nyeretlenek az élvonalban, továbbá idegenben még egyszer sem győztek ebben az idényben, a mostani volt a harmadik döntetlenjük.

Eredmény – OTP Bank Liga, 16. forduló

Dunaújváros Pase-Budapest Honvéd 0-0
Dunaújváros, 1000 néző, v.: Iványi

Sárga lap: Csehi (57.), illetve Vidovic (32.)

Dunaújváros Pase: Nagy G. – Villám, Farkas V., Sárközi, Csehi – Lázár Zs., Böőr (Dodlek, 90.), Nikházi – Orosz, Petneházi, Zsótér (Thiago, 74.)

Budapest Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Kosnic, Baráth, Vidovic – Vécsei, Godoy, Hidi – Prosser (Czár, 85.), Youla, Holender (Bobál G., 73.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik