Foci

Mátyus János nyílt levélben szólt a szurkolókhoz

Az NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője a klub honlapján kért segítséget a drukkerektől.

A Szpari trénete köszönönetet mondott a fanatikusoknak az eddigi támogatásért, majd megkérte őket, hogy a Debrecen elleni megyei rangadón szurkoljanak a gárdának.

nyiregyhazaspartacus.hu oldalán megjelent nyílt levet változás nélkül közöljük az alábbiakban.

 Fotó: vidi.hu

“Tisztelt Szervezett Szurkolói Csoportok, Szpari Szurkolók !

Először is engedjétek meg nekem, hogy megköszönjem azt a segítséget, melyet nyújtottatok az elmúlt időszakban a csapatnak, a játékosoknak, nekem, a Nyíregyháza Spartacusnak ! Amikor a Diósgyőr elleni találkozót megelőzően 60-80 fő kijött az edzésre, és már ott buzdított minket, az fantasztikus érzés volt, máig kiráz a hideg ha erre gondolok. Nem voltam ezzel egyedül, a játékosok is megértették, mit jelent az itt élőknek a Keleti Derbi, és biztos vagyok abban, hogy ahogy Miskolcon játszottunk, az nagyban ennek volt köszönhető. Hatalmas segítség volt Diósgyőrben a roppant lelkes szurkolótáborunk, volt olyan időszak, amikor csak Titeket lehetett hallani a stadionban.

Mint egykori játékos pontosan tudom, mekkora erőt ad, ha az ember elmegy idegenbe, és több száz torokból a saját csapatának a neve csendül fel. Ez az, amit se edzői utasítással, se prémiummal, se újságcikkel nem lehet pótolni.

Most hétvégén is szükség lenne Rátok ! Amíg nem lettem profi labdarúgó, addig ugyanolyan szurkoló voltam, mint Ti. Tudom, mit éreztek, most mégis azt kérem tőletek, kilencven percre tegyétek félre mindezt! Egy különleges mérkőzés lesz a debreceni a megyének, a városnak, a Spartacusnak. A játékosaim tisztában vannak vele, mit jelent egy újabb keleti rangadó, nagyon keményen készülünk rá, és keményen fogunk játszani is. Szeretnénk egy kisebbfajta csodát tenni Debrecenben, de ez Nélkületek nem megy. Arra kérlek Titeket, segítsetek nekünk !

Tisztelettel: Mátyus János, vezetőedző”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik