Foci

Házhoz viszi a szurkolói kártyát a Fradi

Megnyílt az út a mobil regisztráció előtt, hogy Ferencváros házhoz vigye minden drukkerének a szurkolói kártyáját.

A magyar klubok közül elsőként az FTC országjáró körútra indul, hogy az új stadionba érvényes szurkolói kártyát vidéken is kiválthassák drukkereink. A december 6-án kezdődő road show-n idén 3 hétvégén 6 nagy vidéki városban várják a regisztrálni vágyó fradistákat – írja a fradi.hu.

Több mint 42 ezren váltották ki 5 hónap alatt az új stadionba érvényes Fradi szurkolói kártyát.Az országjáró körút december 6-án, szombaton indul. Idén három hétvégén összesen 6 városban áll meg a „Fradi-minibusz”, amelyben egyfelől ki lehet váltani a szurkolói kártyát, másfelől Fradi termékeket lehet vásárolni kedvező árakon. A road show jövőre folytatódik, a klub elképzelései szerint a határon túlra is eljutnak majd.

Fotó: MTI

A mobilregisztráció technikai kivitelezése, valamint az átállás miatt november 24-től december 6-ig az FTC a Groupama Aréna üzemeltetőjével, a Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft-vel egyeztetve felfüggeszti a szurkolói kártyák kibocsájtását a stadionnál található Regisztrációs Központban. Tehát november 24. és december 6. között senki sem tud regisztrálni.

Mindazok, akik rendelkeznek már az új stadionba érvényes szurkolói kártyával, mit sem éreznek az átállásból. Ők a technikai szünet alatt is tudják használni a kártyájukat, jegyet vásárolhatnak, a büfében fogyaszthatnak a kártyájukkal A november 25-i, Paks elleni Ligakupa mérkőzést, a november 29-i, Kecskemét és a december 5-i, Pápa elleni bajnokit minden szurkolói kártyával rendelkező fradista meg tudja nézni.

A technikai szünetet követően december 6-án, szombaton reggeltől a Groupama Aréna Regisztrációs Központjában ismét lehetőség nyílik a kártyakiváltásra a megszokott nyitvatartási időpontokban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik