Foci

Véleményes büntetővel ikszelt a Pápa

A 60 percen keresztül emberhátrányban futballozó Lombard Pápa a 93. percben, tizenegyesből szerzett góljának köszönhetően játszott 1-1-es döntetlent a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A találkozó első félidejének leginkább említésre mélte momentuma az volt, amikor az ellenfelével agresszívan viselkedő Waltnert kiállította a játékvezető. A folytatásban hiába rohamozott a Honvéd, a szünetig nem tudtak a kapuba találni.

 Fotó: MTI/Archív

A fordulást követően viszont Baráth ünnepelhetett gólt, majd ezt az előnyt sokáig meg is tartották a vendégek. Amikor már úgy tűnt, megnyerik az összecsapást, tizenegyeshez jutott a Pápa: a 93. percben Csizmadia értékesítette a büntetőt.

A döntetlennel egyik csapat sincs kisegítve, hiszen a fővárosi csapat immár nyolc találkozó óta nyeretlen, míg 

Eredmény – OTP Bank Liga, 15. forduló

Lombard Pápa Termál FC-Budapest Honvéd 1-1 (0-0)
Pápa, 600 néző, v: Pintér

Gólszerzők: Csizmadia (93., 11-esből), illetve Baráth (56.)
Kiállítva: Waltner (32.)
Sárga lap: Csilus (18.), Frizoni (45.), Szűcs (74.), illetve Hidi (34.), Godoy (41.), Czár (89.)

Pápa: Szűcs – Tóth G., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni – Csilus (Faggyas, a szünetben), Zulevs, Sluka (Király, 65.) – Waltner, Popin, Nagy T. (Benkő, 79.)

Honvéd: Kemenes – Baráth, Ignjatovic, Kosnic, Vidovic – Godoy, Hidi, Vécsei – Prosser (Traoré, a szünetben), Youla (Czár, 78.), Holender (Job, 71.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik