Foci

Dárdai: Csak a BSC!

"Perspektivikusan." Michael Preetz, a berlini klub sportigazgatója szerint Dárdai Pál nem folytatja a munkát a magyar válogatottnál.

Dárdai az első csapatnál is lehet edző

Nagy a bizonytalanság Dárdai Pál jövője körül, hisz a magyar nemzeti csapat megbízott szövetségi kapitánya egyelőre nem döntötte el, hol folytatja edzői pályafutását. Úgy tűnik, marad a Hertha U15-ös csapatának trénere, így viselve szívén a kék-fehér alakulat jelszavát: csak a BSC!

A Bors e-mailben kereste meg a német csapat sportigazgatóját, aki leszögezte, bármennyire is marasztalják Dárdait a válogatottnál, nem marad Magyarországon.

Fotó: MTI

“Örülünk, hogy Dárdai Pál munkáját ennyire elismerik Magyarországon. Jó eredményeket ért el, aminek köszönhetően eufórikus lett hazájában a hangulat. A jövő hétre megbeszéltünk egy időpontot, amikor Dárdai beszámol nekem a válogatottnál töltött időszakról. Azt az elején megbeszéltük, és számunkra nyilvánvaló volt, hogy ideiglenes megbízatása a válogatottnál négy mérkőzésre szól, utána ezt a munkát befejezi” – írta Preetz.

Hozzátette, semmi nem változott a korábbi tárgyalások óta, így a magyar szakember Berlinben folytatja munkáját.

“A kezdetektől fogva Pál is azt szerette volna, hogy ismét a Hertha fiataljaira és saját edzői továbbképzésére tudjon koncentrálni. Dárdai magyarországi munkája is megerősítette, hogy perpsektivikusan bizonyítási lehetőséget kaphat majd a profi csapatunknál is.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik