Foci

Kezdhetnek aggódni a játékosok egy NB I-es csapatnál

Kulcsár Árpád szerint a télen meg kell vizsgálni, hogy a PMFC-Matias labdarúgócsapatánál kik azok, akik megütik az élvonal szintjét.

A pécsiek 1-1-es döntetlent játszottak a Szigetszentmiklós ellen, így a második helyen jutottak tovább csoportjukból a Ligakupában. Kulcsár Árpád, az együttes vezetőedzője ugyanakkor elégedetlen volt a látottakkal és aggasztónak tartja, hogy a „fenyítések” ellenére sem érezhető semmi változás a játékosokon.

„Sem az eredménnyel, sem a látottakkal nem vagyok elégedett. Bizonyos intézkedések után azt gondolná az ember, hogy egyesek jobban odateszik magukat a pályán. Ehelyett szinte változatlan a helyzet, ami elgondolkodtató. A téli szünetben alaposan át kell vizsgálnia a PMFC-MATIAS keretét a leendő szakmai stábnak a vezetőséggel közösen, és meg kell nézni, hogy ki az aki eléri az élvonalhoz szükséges szintet. Egyedüliként a három fiatallal vagyok elégedett, üde színfoltjai voltak a mérkőzésnek. Nem vallottak szégyent, sőt, jó teljesítményt nyújtottak” – mondta a pmfc.hu-nak a tréner.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik