Foci

A magyar edzők máris fúrják Dárdait

Dárdai Pál (dárdai pál, labdarúgó válogatott, )
Dárdai Pál (dárdai pál, labdarúgó válogatott, )

Id. Dárdai Pál hasonlóan egyenes ember, mint a fia. Most sem köntörfalazott, amikor a fia jövőjéről kérdezték.

“Azt nem tudom, hogy Palkó máris nemet mondott volna Csányinak, de én azt tanácsoltam neki, hogy térjen vissza Berlinbe” – olvasható Id. Dárdai Pál nyilatkozata a borsonline.hu oldalon. 

 
Az öltözői hangulatot figyelve, van is miért féltékenynek lenni
Forrás: facebook.com 

A Pécs másodedzőjének nemrég kinevezett szakember indokként több racionális és érzelmi okot is megfogalmazott. Ezek közt a német pro licenc áprilisi megszerzése és a berlini karrierkép a legerősebb szakmai érv. Idősebb Dárdai ugyanis úgy tudja, fia potenciális edzőjelölt a német felnőtt együttesnél.

Természetesen a család a második – vagy még inkább az első – motiváció, ami ha ifjabb Dárdai hazatér Magyarországra, szétszakadhat, hiszen a három gyermeke iskoláztatása idehaza nehezen megoldható, ráadásul a fiúk labdarúgó karrierje is Berlinhez köti a szakembert.

Idősebb Dárdai nem rejtette véka alá azt a döntés hátterében rejlő, de a magyar labdarúgásra rém jellemző szempontot sem, hogy “a magyar edzői kar több tagja máris fúrja, ezért is jobb, ha visszatér Berlinbe”… Hogy kire, kikre gondolt a 63 éves edző, azt nem taglalta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik