Foci

Öngyújtót dobott a nézők felé az edző

Bár a hétvégén nem rendeztek NB I-es fordulót, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága ezúttal is osztott ki büntetéseket. Az NB II-ben öngyújtóval dobta meg a szurkolókat egy edző, míg az NB III-ban ennél is furcsább dolgok történtek. 

A FEB a másodosztályú Vasas – Sopron mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast szurkolóinak rendzavarásai miatt (a vendégek vezetőedzőjét öngyújtókkal megdobálták, amelyből 2 a játéktérre esett, valamint folyadékkal teli pohár bedobása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

 Fotó: Thinkstock

Supka Attila vezetőedző (Sopron), mert sportszerűtlenül reklamált és a felé dobott öngyújtók közül egyet visszadobott a nézők felé, a kispadtól és az öltözőtől 2, Tóth András edző (Vasas) sportszerűtlen reklamálásért a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. 

Az NB III-ban is történtek érdekességek: Mészáros Attilát (Monor), mert rátaposott földön fekvő ellenfele fejére két meccsre tiltották el. Sárközi Szabolcs (Hatvan) viszont hat meccset kapott, mivel két sárga lap után kiállították, levonulás közben a játékvezető autóját leköpte, majd a mérkőzés végén az asszisztens és a játékvezető személyre sértő kifejezést használt és megfenyegette őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik