Foci

A németek már tudják, Dárdai nem marad kapitány

A Hertha BSC sportigazgatója egy német lapnak elmondta, az oroszok elleni meccs után visszavárják Dárdait, hiszen eddig szólt a két fél közötti megállapodás.

Dárdai szeptemberben vette át a válogatott irányítását Pintér Attilától, és már akkor leszögezte, csak idén marad a padon, nem vállalja a hosszútávú munkát, és ezt az MLSZ is tudta.

A bukaresti döntetlen, majd Feröer legyőzése után viszont egyre többen pedzegették, Dárdainak kell maradnia a kapitánynak, hiszen felrázta a fiúkat, új lendületet vitt a csapat játékába, és nem mellesleg a futballisták is tisztelik az egykori középpályást.

 Fotó: MTI

Eddig Dárdai minden pletykát eloszlatott, jelezve, ő megmondta, hogy csak eddig marad, és most a Hertha Berlin részéről is azt nyilatkozták, a keddi, oroszok elleni barátságos találkozót követően a szakember visszatér a német fővárosba.

TESZTELJEN ÉS NYERJEN!

A berliniek sportigazgatója erről a Kickernek beszélt, hiszen visszavárják az U15-ös csapat élére: “Nyilvánvaló, hogy a sikerek után a szövetség nyomást gyakorol rá, de ő maga sem hagyott kételyt az első pillanattól kezdve azt illetően, hogy a magyarországi missziója kedden véget ér. Ebben a tekintetben nem változott semmi. Nem hosszabbodik meg Dárdai Pál kapitányi időszaka, ez nem kétséges. Az oroszok elleni mérkőzés után újra 100 százalékosan a Herthánál végzett munkájára fog koncentrálni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik