Foci

A vénaszkennerről cikkezett a Washington Post

Az amerikai napilap a csütörtöki számában közölt írást a Groupama Aréna beengedő rendszeréről, annak bevezetéséről, fogadtatásáról.

A Washington Post hátrányként tünteti fel a regisztrációs folyamatot, valamint hogyha egy bérletes nem tud elmenni a csapat soron következő meccsére, akkor nem tudja átruházni vagy eladni azt másnak.

Tetszett nekik ugyanakkor, hogy a balhés szurkolók miatt már nem kell aggódnia a Fradinak, a továbbiakban nem lesz harc a szurkolótáborok között.

 Györgydeák Péter, a forgalmazó BioSec Group Kft. ügyvezetője teszteli a vénaszkennert 
Fotó: youtube.com

„Az ultrák rettentően komolyan veszik az ügyet. Az internetre feltöltött képeiken kifeketítik saját arcukat, és nem is adtak nekünk interjút. Még ott sem vállalják fel az arcukat” – olvasható a Washington Post szerdai írásában. 

“Mivel a vénaszkenner teljesen új technológia, az emberek szkeptikusak, de reméljük, hogy rájönnek majd: az egész csak azt a célt szolgálja, hogy könnyebben beazonosíthassuk az adott szurkoló a nála lévő szurkolói kártya tulajdonosa-e” – mondta el médiumnak a stadion üzemeltetőjének szóvivője.

A legviccesebb az egészben az, hogy a téma nem a Post sportrovatában jelent meg, hanem Matt McFarland, az innovációs rovat szerkesztőjének fantáziáját ragadta meg – pusztán technikai szempontból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik