Foci

Második meccsén sem nyert az U19-es válogatott

A magyar korosztályos együttes Szlovénia ellen végzett 1-1-re Tatabányán.

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott egy Azerbajdzsán elleni 1-1-es döntetlennel kezdte a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőtornát. A mieink szerdán Szlovénia ellen szerettek volna javítani Tatabányán, de Pisont István fiai nem játszottak valami jól az első félidőben és gólt is a vendégek szereztek Ozbolt révén a szünet előtti pillanatokban.


Fotó: mlsz.hu

A második felvonás elejét megnyomta a magyar együttes, a 64. percben pedig Rácz büntetőjével az egyenlítés is összejött. A folytatásban volt még egy tizenegyes gyanús szituáció a szlovén tizenhatoson belül, de a játékvezető Némethnek adott sárga lapot. Mivel több találat nem született a meccsen, 1-1 lett a végeredmény.

A mieink két pontjukkal a csoport második helyén állnak az eddig hibátlan szlovákok mögött, akik Azerbajdzsánt verték szerdán. A 4-es jellel ellátott kvartettből az első két helyezett jut tovább, az utolsó körben Szlovákia ellen lépünk pályára és vélhetően győzelem kellene ahhoz, hogy megszerezzük a csoport második helyét.

Eredmény – U19-es Európa-bajnoki selejtező, 4-es csoport, 2. forduló

Magyarország – Szlovénia 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Rácz (64. – 11-esből) illetve Ozbolt (45+1.)

Magyarország: Horváth Dániel – Polgár Kristóf, Nagy Ádám, Lenzsér Bence, Talabér Attila (Valencsik Dávid, 59.) – Vida Máté, Tóth Martin, Rácz Barnabás – Grabant Bence (Takács Krisztofer, 76.), Balogh Norbert (Németh Erik, 59.), Sallai Roland

Ajánlott videó

Olvasói sztorik