Foci

Durva dologgal vádolják Ronaldót

Ronaldo és Messi (cristiano ronaldo, lionel messi, )
Ronaldo és Messi (cristiano ronaldo, lionel messi, )

Egy Angliában napokban megjelenő könyvben a portugál labdarúgóról azt állítják, hogy minősíthetetlen stílusban beszél legnagyobb ellenfeléről.

Érdekes hírt adott közzé a The Telegraphe internetes oldala. A lap Guillem Balague spanyol újságíró, 2013-ban megjelent Extracted from MESSI című könyvéből idéz, mivel azt éppen a napokban jelentetik meg angolul. 

Úgy látszik a promócióban kiemelt mondatok, mely lényege szerint Cristiano Ronaldo ugyan nyilvánosság előtt rendre tisztelettel beszél legnagyobb ellenfeléről, Lionel Messiről, a háta mögött és leginkább a Real Madrid öltözőjéből azonban pocskondiázza őt kissé kiverte a biztosítékot. A portugálnál mindenképp.

 
Ronaldo és Messi 2014 januárjában látszólag békésen ücsörög egymás mellett az Aranylabda szavazás sajtótájékoztatóján
Fotó: europress 

“Ronaldo „motherf*****”r néven (szó szerinti fodításban “anyab….ó”, de mi udvariasan anyaszomorítónak fordítjuk eztán) hívja Messit. Semmi különös, semmi meglepő, semmi kreatív. Egyszerűen „anyaszomorító”. Ha a klubnál bárki Messivel beszél, azonnali hatállyal ő is “anyaszomorító” lesz.”szól az idézet, amin Ronaldo rettentően berágott.

Azt nem tudjuk, hogy az eredeti, már egy éve vásárolható spanyol verziónál miért nem kérte ki magának e sorokat a Real Madrid gólzsákja, de most facebook oldalán azonnal reagált a cikkre és a vádakra. „A sajtóban az a hír terjed, hogy én bántó módon beszélek Lionel Messiről. Ez totál hamis vád. Ügyvédeimmel egyetértésben minden jogi eszközzel fellépünk azok ellen, akik ezért felelősek. A legnagyobb tiszteletet érzek valamennyi labdarúgó iránt, és ez alól természetesen Messi sem kivétel” – kommentálta az e témában szélvészgyosan terjedő cikkeket a portugál labdarúgó közösségi oldalán.

Hiába no, közeledünk az újabb Aranylabda szavazás felé. Messinek eddig négy díja van, Ronaldónak kettő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik