Foci

Saját játékosai fizetnek az NB I-es klubnak

Pénzbüntetéssel sújtotta a PMFC-Matias a játékosait. A döntés azután született meg, miután a pécsi csapat kilátástalan játékkal szenvedett vereséget a Győr ellen hétvégén.

A hétvégén hazai pályán fogadta a Pécs a Győri ETO csapatát. A hazaiak elképzelés nélküli játéka következtében nem volt meglepő a vendégek 3-0-ás sikere. A vezetőség a vereség után már nem adott több haladékot a játékosoknak.

 Fotó: MTI

A tulajdonos úrral és Kulcsár Árpáddal teljes egyetértésben úgy határoztunk, hogy most már a játékosoknak is felelniük kell valamilyen formában az eddigiekért” – mondta el a bama.hu-nak Győri János, a pécsi klub ügyvezetője. “Az a döntés született, hogy az egész csapatot pénzbüntetéssel sújtjuk.”

Azt, hogy a pénzbírság mértéke mekkora, egyelőre nem tudni. Győri azt viszont elárulta, hogy a szankció nem csak a hétvégi vereség miatt történt, hanem az elmúlt hetek rapszódikus teljesítménye végett.

Ez sokkal inkább egy folyamat vége. Persze a szombati meccs volt az utolsó csepp a pohárban, de reméljük, hogy végre sikerül megfékezni a lejtmenetet” – mondta a pécsiek ügyvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik